Dóra balett kalandja játék

Dora-balett-kalandja-blog

Egy nagyon jó kis játékot szeretnék nektek bemutatni, melyben Dóra babával játszhatunk és az ő legjobb barátjával aki a kis maki majom. Persze ez nem egy mászkálós játék hanem itt meg kell őket táncoltatnod de nem is akár milyen táncol hiszen itt ők balettozni fognak melyet te állítod össze nekik, hogy milyen is legyen a balett tánc azaz milyen pörgések forgások legyenek benne. Itt a képen három csillagot látsz a csillagokra kattintva tudod kiválasztani melyik személyt szeretnéd megtáncoltatni.

Dora-balett-kalandja-blog1

Miután kiválasztottad kit szeretnél táncoltatni ki kell választanod mikből álljon a tánc, melyeket a színpad két oldalán találhatsz. A színpad alatt pedig azt láthatod milyen legyen a színpadi háttér. Ezek után már csak végig kell nézned milyen jót táncolnak együtt vagy épp külön külön.

Dora-balett-kalandja-blog2

A játékról készítettem nektek egy nagyon jó kis videót melyben megmutatom nektek, hogyan is kell játszani ezzel a nagyszerű játékkal.  A videóban mindent részletesen láthatsz, hiszen részletesen mutatjuk meg hogyan is táncoltasd meg Dórát és kis barátját. Ha kiszeretnéd próbálni ezt a nagyszerű játékot akkor erre is lehetőséged van ha kattintasz erre a címre: Dóra balett kalandja játék

Hozzászólások lezárva.