Fisher Price Pihenőszék

A Fisher Price Pihenőszékek a babák pihenésére megnyugtatására és lefoglalására tökéletes eszközök. Miközben ön végzi az otthoni munkáit gyermeke a kényelmes szórakoztató pihenőszékben pihenhet játszhat. A pihenőszékek fő funkciója a gyerekek lefoglalása és altatása. A gyermekét többféle dallal szórakoztatja és különféle csörgős játékokkal foglalja le. Továbbá elvégzi ön helyett a gyermek ringatását is mivel több fokozatú lágy rezgést biztosít a babának amit ön tud szabályozni. Miért válassza a pihenőszéket és ne a Fisher Price hintát? A válasz egyszerű sokkal olcsóbb bár nem nyújtja azt a komfortot a babának mint a drágábbik verzió, ami nem csak lágy rezgést bocsájt ki hanem akár több irányba hintáztatja gyermekét. Az én véleményem, hogy érdemesebb a drágábbika választani mivel a baba lehet, hogy nem fogja kedvelni a sima rezgést és így ön és a baba több funkció közül választhat.

Mobile függő tervezésű * serkentik a gyermekek szemét és látását * 11 vidám dallal kiváló minőségű audio támogatással * Cserélhető (tartozékokkal) * Az ágy megnyugtató rezgést biztosít * 3 pontos biztonsági öv Nyugtató rezgések nyugodt és kényelemes alvást biztosítanak. Géppel mosható 30 ° C-on A termék végleges formája, és színe kismértékben eltérhet a képen látottaktól. A fotel két oldalán található füleket erőteljesen meg kell húzni, akkor fog zenélni. Szükséges elemek: 3 x (LR14) 1,5 V 1x (LR20) (nem tartozék) Kor: 0m + (legfeljebb 9 kg-ig) Hossza: 80cm

Örömteli óceán-kaland a kisbabáknak! 1. Az áttetsző csikóhal és naphal a baba ütögetésére zenét és fényeket ad ki 2. Mozgó akváriumgömb, ami leköti gyermeke figyelmét 3. Anyu által aktivált mód zenéhez és fényekhez 4. Levehető játéktartó rúd 5. Nyugtató rezgések 6. Gépben mosható üléspárna 7. A hárompontos heveder biztosan fogja a babát 8. Csúszásgátló lábak A termék 4 db D (LR20 alkáli) 1,5 V-os elemmel működik, melyet a készlet nem tartalmaz, de webáruházunkban rendkívűl kedvező áron bitosítunk hozzá.

Fisher Price Pihenőszékek

Játék keresési találatok:

  • fisher price pihenőszék
  • Fisher Price rezgő pihenőszék
  • fisher price 3in1 hinta és pihenőszék
  • tesco pihenöszék
  • fisher price 3 in 1 pihenőszék
  • Fisher Price 2:1 rezgõ pihenõszék és hinta
  • fisher price pihen
  • rezgö pihenöszék
  • fisher 3 in 1