Forma 1 autós játék

f1-autoverseny-blog

egy igazán eredeti forma 1-es játékot szeretnék nektek bemutatni mely annyira életű mintha csak tényleg ott lennénk az igazin és mi vezetnénk. Hiszen az autónkat mi váltjuk és a hangeffekteken ez mind mind hallatszik így ha leveszed a kezed a gázról lehet hallani vissza vált az autó. A kanyarokat ugyan úgy nehéz bevenni és ugyanúgy halljuk mintha élőben lennénk.

f1-autoverseny-blog1

a játék elején ki tudod választani melyik autóval szeretnél lenni, ki tudod azt is választani hogy egyből versenybe vagy épp először időmérőn vegyél e részt, majd azt is kiválaszthatod hány körből álljon a verseny. Szerintem ez egy igazán fantasztikusan jó kis autós játék melyet mindenkinek érdemes kipróbálni.

Ha nem keltetem volna eléggé fel a figyelmed a játék kipróbálásához akkor itt ez a kis videó melyet a játékról készítettem. Nézd meg hogy a saját szemeddel lásd milyen jó ez a játék és a videó megnézése után biztosan ki akarod majd próbálni ezt a játékot. Melyhez nem is kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Forma 1 autós játék

Hozzászólások lezárva.