Rally 2 autós játék

rally-autos-blog

A fiúknak szeretnék kedvezni egy nagyon jó kis rally autós játékkal, mely már nem az első rally játék de nekem ez tetszik a legjobban így ezt szeretném nektek bemutatni, mert tudom nektek is nagyon fog tetszeni és biztos vagyok benne sokat fogtok vele játszani.

rally-autos-blog2

A játék több pályából áll így több autóból is, hiszen ha már egy versenyt megnyertél mehetsz a következő pályára ahol újabb kocsit választhatsz magadnak. A játék elején összesen három pálya van nyitva előtted és három autó, így nem csak a pálya közül választhatsz hanem az autó közül is mellyel versenybe indulsz. Ha megnyerted mind a három pályán a versenyt akkor mehetsz a következőre. Összesen hat pálya áll rendelkezésedre és hat kocsi. Igyekezz mindegyik pályán megnyerni a versenyt.

A játéknak nagyszerű a grafikája és az irányíthatósága is melyet meg is szeretnénk nektek mutatni egy videóban melyet nektek készítettünk játék közben. Így nem csak a grafikát láthatod és a pályákat hanem hogy nekem hogyan is sikerült ezzel a játékkal játszani melyet te magad is kipróbálhatsz ha kattintasz erre a címre: Rally 2 autós játék

Hozzászólások lezárva.