Verdák traktor ébresztés autós játék

Verdak-traktor-ebresztes-autos-blog

Ismét egy autós játékot szeretnék nektek bemutatni melyet szerintem nem csak a fiúk fognak kedvelni hanem a lányok is hiszen itt nem egy akár milyen autóról van szót. Itt Villám Mcqueen -el játszhatunk aki a Verdák című mesében volt a főszereplő. A mesében megismerkedett kis barátjával akivel el mentek traktort ijesztgetni azaz a mély álmukból felébreszteni.

Verdak-traktor-ebresztes-autos-blog1

Itt a képen is láthatod, hogy Villám Mcqueen épp megijesztette a traktort mely fejre állt ijedtében. Így ebben a kis játékban neked is ez lesz a feladatod, azaz hogy minél több traktort megijessz, közbe pedig menekülnöd kell a traktorok védelmezőjétől aki egy óriás traktor, ha az el kap véget ér a játék.

Fel tettünk neked egy videót a játékról, hogy megnézhesd nekünk hogyan sikerült ijesztgetni a traktorokat és ezáltal láthatod azt is mennyire könnyű avagy hogy mi mennyi pontot szereztünk, melyet te túl szárnyalhatsz ha kipróbálod ezt a nagyszerű autós játékot. A játék kipróbálásához nem is kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Verdák traktor ébresztés autós játék

Hozzászólások lezárva.