Verdás autós játék – A küldetés

verdas-autos-blog

A verdák című mesét mindenki nagyon jól ismeri már, hiszen már a második része is kijött ahol egy ügynöknek küldetése volt. ebben a játékban te vagy ez az ügynök. mivel az ügynököket mindig megszokták támadni küldetésük közepette így a feladatod nem más mint minden ellenséget hatástalanítani még mielőtt ők vonnának ki téged a forgalomból.

verdas-autos-blog1

A játékban a küldetésed minél messzebbre eljutni és ezalatt az előtted lévőket kilőni a hátad mögött lévőkre füstöt tudsz bocsájtani hogy elmenekülhess előlük. A lövésedet az “X” billentyűvel tudod intézni melyekért pénzt is kapsz, a füstöt pedig a “C” billentyűddel tudod kibocsájtani. Mivel te egy ügynök vagy így lehetőséged van repülővé alakulni melyet a shift billentyűvel tehetsz meg.

A játéknak nem igazán jó a grafikája de ennek ellenére szerintem egy nagyon jó kis játék hiszen van benne kihívási lehetőség. Készítettem nektek egy nagyon jó kis videót a játékról melyben megismerheted milyen valójában ez a játék avagy láthatod hogyan is kell vele játszani. Ha te is kipróbálnád ezt a játékot akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Verdás autós játék – A küldetés

Hozzászólások lezárva.