Drawfender ügyességi játék

drawfender-ugyessegi-blog

Egy igen különleges játékot szeretnék most nektek bemutatni, melyben a feladatod egy embermegmentése akire egy gonosz ember támad, de nem is akárhogyan. emberünkre egy ágyúgolyóval támadnak. Így a feladatunk ezt a golyót eltéríteni attól hogy betaláljon. amihez nekünk nem kell mást tennünk mint védelmi pajzsot csinálni az emberünk mellé avagy felé.

drawfender-ugyessegi-blog1

Mint a képen is láthatod a kis emberünk egy olyan helyen áll ahol két oldalt védve van de felülről nincs, így a feladatunk egy tetőt rajzolni a feje felé. Igen rajzolni melyet úgy tehetünk meg hogy az egyik irányban elkezdünk és csak akkor fejezzük be a rajzot ha vissza értünk az elejéhez, persze ezt is láthatod a képen hiszen már mi a kész megoldást fényképeztük le neked. Rajzolni mindig a kis szürke nagy kockába rajzolhatsz ahol apró kis kockák vannak.

Készítettem nektek a játékról egy nagyon jó kis videót melyben részletesen megmutatom nektek hogyan is kell játszani ezzel a nagyszerű játékkal. a videóban nem csak egy pályát játszunk neked végig hanem legalább hármat így már az első három megoldást tudod is. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a nagyszerű játékot akkor nincs is más dolgod mint kattintanod erre a címre: Drawfender ügyességi játék

Hozzászólások lezárva.