Gru játékok

gru-jatekok-blog1

Egy fantasztikusan jó mese véget alkottunk nektek egy nagyon jó kis játék oldalt ahova a legjobb játékokat gyűjtöttük össze persze mely mind a mese miatt készült el. Ez a mese nem más mint a Gru melyben ott voltak a minyonok akik a kedvenceink lettek a meséből, persze Ágnest is nagyon szerettük így róla is találni játékokat, de az biztos leginkább a minyonokról készítettek nagyon jó kis játékokat melyeket itt meg is tekinthetsz kép formájában.

gru-jatekok-blog

Ahogyan a képen is láthatod többféle stílusú játék van. Van itt fodrászos, különbség keresős, orvosos, ügyességi és még olyan is ami épp arra tanít hogyan is kell kimosni a ruhákat. Ám ez még nem minden hiszen ennél több játékot is találsz az oldalon. mivel kép alapján elég nehéz az oldalt megmutatni így készítettem egy nagyon jó kis videót melyben az egész oldalt megmutatom nektek és még egy játékot is bemutatok, hogy lássátok milyen jó kis játék van az oldalon.

Miután megnézted a videót és úgy döntöttél te is megszeretnéd találni a Gru játékok között azt ami neked a legjobban tetszik akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Gru játékok

Hozzászólások lezárva.