Barbie és lova télen lovas játék

Barbie-es-lova-telen-blog

Mivel a lányok nagyon szeretnek lovagolni vagyis ezáltal nagyon szeretik a lovakat így egy aranyos kis lovas játékot szeretnék nektek bemutatni melyben megtalálható Barbie is hiszen az ő lováról van most itt szó. Barbie lova ugyanis nagyon koszos melyet ebben a lovas játékban meg kell fürdetni, majd szárítani és ki kefélni a szőrét. ezek után válasszunk neki egy szép nyerget mely kantárral van együtt.

Barbie-es-lova-telen-blog1

Miután a ló nagyon szép tiszta lett és még szép nyereg is van a hátán, akkor öltöztessük melléje Barbie-t is. Azaz válasszuk ki milyen legyen a frizurája, milyen legyen a sapkája hiszen épp tél van. Ezek után válasszunk neki egy pulcsit egy nadrágot, egy kabátot és végül egy csizmát a lábával. mikor Barbie-val is elkészültünk Barbie-t és a lovát megkapjuk egy szép tájon egymás mellett.

A játékról készült egy videó is hogy megmutassuk nektek hogyan is kell a lovat megmosni avagy hogy milyen nyerget választhatunk neki. Majd ezek után láthatod a videóban milyen ruhák közül választhatod ki Barbie-nak a legmegfelelőbbet. Ha te magad is kipróbálnád ezt a játékot akkor nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Barbie és lova télen lovas játék

Hozzászólások lezárva.