Clawdeen Wolf fodrászos Monster High játék

Clawdeen-wolf-fodraszos-monster-high-blog

A lányoknak szeretnék most kedveskedni egy nagyon jó kis játékkal, mely biztosan az egyik kedvencük lesz hiszen a kedvenc meséjükből hoztam el nektek egy lányt akinek a frizuráját kell elkészítened. Először is mosd meg a haját, majd vágj belőle annyit amennyit szeretnél, göndörítsd be vagy egyenesítsd ki végül még be is festheted neki olyan színűekre amilyenre csak szeretnéd.

Clawdeen-wolf-fodraszos-monster-high-blog1

Miután kész a haja jöhet a sminkelés és az öltöztetés. A sminkelésnél ki tudod választani milyenre legyen kifestve a szeme és a szája, majd válaszd ki milyen legyen neki a szempillája és a szeme színe. Ezek után válaszd ki milyen ruha legyen rajta majd ennek a szín árnyalatát te választhatod ki végül még tehetsz a nyakába egy nyakláncot.

Készítettem egy videót a játékról melyben megmutatom nektek hogyan is kell ezzel a nagyszerű játékkal játszani mely biztosan minden kislány kedvence lesz ha kipróbálja. A játék kipróbálásához nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Clawdeen Wolf fodrászos Monster High játék

Hozzászólások lezárva.