Conga parti öltöztetős játék

Conga-parti-oltoztetos-blog

Az emberek nagyon sokszor elszoktak menni bulizni, legyen ez bármilyen bulihely. Így most egy olyan játékot szeretnék nektek bemutatni ahol három lány, akik barátnők elmennek egy congás buliba. Igen ám de egy ilyen buliba fel is kell öltözni csinosan. Ami a lányoknál nagyon sokáig tart, mert sosem tudják mit vegyenek fel.

Conga-parti-oltoztetos-blog1

Így a feladatod mi más is lenne ebben a nagyszerű játékban mint hogy ezt a három lányt felöltöztesd. Kiválaszthatod mindegyiknek milyen legyen a frizurája, milyen legyen a ruhájuk cipőjük. az első lánynak akár még harisnyát is választhatsz míg a másik kettőnek adhatsz táskát a kezükbe. Majd mind háromnak választhatsz napszemüveget is bár nem kötelező.

A játékról készítettem nektek egy nagyon jó videót melyben részletesen megmutatom melyik lányt milyen ruhákba öltöztetheted fel és milyen kiegészítőkkel díszítheted. Szerintem ez a játék nagyon jó, mert ha egyszer te is mész majd bulizni akkor máris adtunk egy ihletet hogyan is öltözz fel. Így ha szeretnéd ezt az ihletet meg kapni azaz kipróbálnád ezt a játékot akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Conga parti öltöztetős játék

Hozzászólások lezárva.