Dóra balett kalandja játék

Dóra baba nagyon szeret táncolni és leginkább a balettot szereti melyet nagyon sokszor szokott táncolni kis barátjával a kis majommal. Így most egy olyan játékot szeretnék nektek bemutatni ahol Dóra vagy a kis majom vagy mind a ketten táncolnak. Mint a hogyan ezt a képen is láthatod te választod ki melyiket szeretnéd megtáncoltatni, persze mind a kettőt is táncoltathatod.

Dora-balett-kalandja-blog1

Miután kiválasztottad melyiket szeretnéd táncoltatni akkor jobb és bal oldalt lesznek táncos figurák melyet be kell pakolgatnod a színpad felet lévő helyekre. amelyiket teszed legelőbb az lesz az első amit táncolnak és így sorba egy rendest kürt fognak neked táncolni melyet te állítottál össze nekik, illetve neki. A színpadnak a hátterét is ki tudod választani a színpad alatt lévő képekből.

Dora-balett-kalandja-blog2

Nem csak képeket készítettem nektek a játékról hanem egy nagyon jó videót melyben láthatod hogyan is kell mindent kiválasztani a tánchoz. Szerintem ez egy nagyon aranyos kis Dórás játék melyet mindenkinek érdemes kipróbálni, ha te is ki szeretnéd próbálni akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Dóra balett kalandja játék

Hozzászólások lezárva.