Elsa átalakulása öltöztetős játék

elsa-atalakulasa-jegvarazs-blog

Létezik egy mese amiben volt egy lány aki a kezeivel havat, jeget tudott varázsolni, ez a mese nem más mint a jégvarázs című mese és a lány pedig Elsa királynő. Ebben a játékban melyet itt be szeretnék nektek mutatni Elsat teljesen megtudod változtatni olyan szinten hogy te alakíthatod.

elsa-atalakulasa-jegvarazs-blog1

Azaz Els királynőnek tehetsz fel arc pakolásokat mellyel nagyon széppé varázsolod az arcát, eltávolíthatod a pattanásait és ki szedheted szépre a szemöldökét. Miután ezzel elkészültél válaszd ki milyen legyen a szeme színe, milyen legyen  szája színe, milyenre legyen kifestve, milyen tetoválás legyen a szeme körül. Válaszd ki a szemöldöke formáját, válaszd ki a szempilláját. Ezek után jöhet a frizurája melyet szintén te határozhatsz meg, majd válaszd ki milyen legyen a nyaklánca, ruhája és a kezébe adhatsz még egy varázslatot is.

A játékról készítettem neked egy nagyon jó videót melyben megmutatom hogyan is lehet ezzel a nagyszerű játékkal játszani azaz miket lehet alakítani Elsa királynőn. Persze ezt te magad is megcsinálhatod rajta ha kipróbálod ezt a nagyon jó játékot melyet megtehetsz ha kattintasz erre a címre: Elsa átalakulása öltöztetős játék

Hozzászólások lezárva.