Elsa haj koronája fodrászos jégvarázs játék

Elsa-frizuraja-jegvarazs-blog

Ezúttal egy olyan fodrászos játékot szeretnék nektek bemutatni ahol egy mese főszereplőjének kell elkészíteni a frizuráját. Mely nem is olyan könnyű de ha te elég ügyes vagy akkor biztosan nagyon szép frizurát készítesz el neki. Ez a lány a jégvarázs című mese főszereplője aki nem más mint Elsa királynő.

Elsa-frizuraja-jegvarazs-blog1

Mint a képen is láthatod igazán extrém frizurát lehet neki készíteni. Itt nem kell hajat mosni, csak épp úgy kell fésülnöd vágnod hogy az jó legyen Elsa számára hiszen ha nem tetszik neki akkor szomorú fejet vág, ha pedig tetszik neki akkor nagyon nagy mosolyt fog feléd mutatni. Miután elkészültél a hajával kiválaszthatod milyenre legyen kifestve a szeme és milyen minta legyen a szeme körül majd fel is öltöztetheted és egy varázslatot is tehetsz a kezébe.

Készítettem nektek egy videót a játékról hogy lásd hogyan is kell játszani a játékkal. A videóban azt is láthatod mennyire nem egyszerű megcsinálni a frizuráját, de te ha nagyon ügyes vagy akkor biztosan sikerülni fog, hiszen nekem is sikerült. Ha kiszeretnéd próbálni a játékot akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Elsa haj koronája fodrászos jégvarázs játék

Hozzászólások lezárva.