Frankie Stein szemészeten Monster high játék

Frankie-stein-szemeszeten-monster-high-blog

Ismét egy Monster high játékot szeretnék nektek bemutatni ahol egy orvost alkothatsz, de nem is akár milyen orvost hanem egy olyat aki a szemet vizsgálja, hogy az biztosan mindig védve legyen. Persze a védeni csak akkor lehet ha már van valami baja, ami azt jelenti ha egy embernek rosszabbodott a látása akkor elmegyünk szemészetre ahol megvizsgálják és kapunk egy szemüveget ami segítségével nem rosszabbodik és van úgy hogy segít javulni is.

Frankie-stein-szemeszeten-monster-high-blog1

Így ebben a Monster high játékban a feladatod az lesz, hogy megvizsgáld Frankie Stein szemét és a végén még egy szép szemüveget is választhatsz neki. A vizsgálat ugyan úgy zajlik mint az eredeti szemvizsgálaton, melyet a való életben is vizsgálnak az orvosok. Így ha még nem voltál ilyen megtudod mi a menete az egésznek.

Mivel a játék nem mutatja neked mikor mit kell csinálni így hogy segítsek neked ebben, készítettem egy videót melyben láthatod hogyan is vizsgáltam meg Frankie Stein szemét. Ezek után már te is simán végig játszod ezt a Monster high játékot, melyet akkor tudsz végig játszani ha kattintasz erre a címre: Frankie Stein szemészeten Monster high játék

Hozzászólások lezárva.