Harry Potter öltöztetős játék

Harry-Potter-oltoztetos-blog

Ismét egy nagyon jó kis öltöztetős játékot szeretnék nektek bemutatni ahol megint egy hírességet lehet öltöztetni csak épp ez az illető akit most öltöztethetünk a film vásznan nagyon ismert és kedvelt személy, ez a valaki nem más m,int Harry Potter a nagy varázsló.

Harry-Potter-oltoztetos-blog1

Harry Potter mint tudjuk egy olyan iskolába jár ahol a varázslatot tanulja mindenki hiszen ide csak igazi varázslók járnak. Az iskolában a tanulok több csoportra vannak osztva melyet egy varázs kalap dönt el ki melyik csoportba kerül. Harry a Griffendélek közé tartozik de ennek ellenére ebben a játékban más csoportokhoz tartozó ruhát is tudsz rá adni.

Kiválaszthatod azt is hogy épp mely helyiségen legyen Harry Potter aki egy igazi sport ember, legalább is a repkedős sportban. :D Készítettem nektek egy videót is a játékról melyben megmutatom milyen a játék avagy láthatjátok milyen ruhákat adhatsz rá Harry Potter-re. Ha te is szívesen felöltöztetnéd Harry Pottert akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Harry Potter öltöztetős játék

Hozzászólások lezárva.