Kirakós ügyességi Barbie játék

kirakos-ugyessegi-barbie-blog

Barbie-ról nagyon sok mese készült így több meséből ezernyi kép is. Most ebben a játékban melyet beszeretnék nektek mutatni három meséből hoztam el egy egy képet, melyet mind mind ki kell rakni egy adott időn belül. Természetesen te döntöd el melyik képet szeretnéd előbb kirakni és ha sikerült kirakni ismét te döntöd el melyik legyen a következő melyet kiraknál.

kirakos-ugyessegi-barbie-blog2

A képen melyet ide fel töltöttem neked az első képet láthatod melyben megsúgom neked hogy a két nyakas kép kockát kell egymással kicserélned és így azok már jó helyen is vannak és ezek után már csak hozzájuk kell a többit úgy pakolgatnod cserélgetned hogy sikerüljön kirakni a képet.

Készítettem nektek egy videót a játékról melyben végig játszom nektek mind a három képet azaz kirakom, így ha jól megfigyeled hogyan is kell csinálni akkor biztosan nem fog lejárni az időd és sikerülni fog kirakni mind a három képet maximálisan. A játék kipróbálásához nem is kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Kirakós ügyességi Barbie játék

Hozzászólások lezárva.