Lovas játékok

lovasjatekok-blog

Egy nagyon jó kis játék oldalt szeretnék nektek bemutatni mely leginkább a lányoknak lesz megnyerő hiszen az oldalon csak is kizárólag lovas játékokkal lehet játszani. Többféle lovas játékokat ismerhetünk meg, lehet az egy verseny lovas vagy épp akadály ugratós lovas játék, de még lehet ló tervezős is.

lovasjatekok-blog1

Az oldalon van nekem egy kedvencem játékom melyben egy pónit tervezhetünk meg, de nem is akármilyen pónit, ugyanis ez a póni az én kicsi pónim meséből való. A póninak ki választhatjuk a színét, sörényét, farkát. kiválaszthatjuk milyen szépség jegye legyen a farán és a lábán is, majd választhatunk neki egy masnit a sörényébe és tehetünk neki egy nyakláncot is. A játék végén a pónit megkapjuk Eperkével mintha nagy barátok lennének. :) Szerintem ez nagyon aranyos kis játék és csak ilyen aranyos jó pofa lovas játékokat lehet találni az oldalon.

Ám az oldalon nem csak játékokat lehet találni hanem meséket is, azaz lovas meséket mint az én kicsi pónim mese. Így ha már meguntad a játékokat akkor nézhetsz meséket. Ha megtetszett ez az oldal és szeretnéd te is megtapasztalni a rajtuk lévő játékokat és meséket akkor kattints erre a címre: Lovas játékok

 

Hozzászólások lezárva.