Öltöztetős-játékok

oltoztetos-jatekok-hu-blog

Ezúttal egy új játék weboldat szeretnék nektek bemutatni melyben kizárólag csak öltöztetős játékokat találhattok melyek négy kategóriára vannak felosztva. Kategórián belül is lehetnek többféle öltöztetős játékok is.

oltoztetos-jatekok-hu-blog1

Már a képen is látszik hogy mennyiféle játékot lehet találni ezen az oldalon, melyek nagyon jók, hogy kategóriákra vannak szedve mert így biztosan azok közül kereshetsz magadnak egy jó öltöztetős játékot melyet szeretsz.

Az állatos kategóriában kimondottan állatokat tudsz öltöztetni, legyen az egy mesebeli állat vagy épp egy házi állat, mindegy milyen lényeg hogy öltöztetni lehet őket.

A Monster high kategóriában megtalálható lesz az összes szereplő egyenként de lesznek olyanok is benne mikor párokat alkotnak, a párok lehetnek fiú lány vagy épp két lány akik jó barátok.

A harmadik kategóriában szuper sztárokat öltöztethetünk akik lehetnek színészek énekesek vagy épp egy híres focista is. Itt ebben a kategóriában a leghíresebb sztárokat tudod kedved szerint öltöztetni.

A negyedik kategóriában Barbie-t lehet öltöztetni, de van úgy hogy nem csak egyedül hanem párjával vagy épp testvéreivel.

Ezen a weboldalon van egy plusz ami nem öltöztetős kategória se nem játék hanem egy mese. Ugyanis az oldalra minden nap egy új mesét teszünk ki hogy ne csak játszani tudjatok ha nem a legjobb meséket megtudjátok nézni. Így játék előtt vagy játék után minden napra jut egy nagyon jó kis mese melyet ingyen végig tudtok nézni.

Ha megtetszett ez az oldal leírásunk alapján és már most szeretnél ellátogatni rá akkor nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Öltöztetős-játékok

Hozzászólások lezárva.