Pony park lovas játék

pony-park-lovas-blog

Mivel a lányok nagyon szeretik a lovakat így most egy olyan lovas játékot szeretnék nektek bemutatni melyben egy egész lovas parkot tudsz elkészíteni. Először is ki kell választanod hova szeretnéd építeni a parkot majd ezek után gyönyörű egyedi lovakat tervezhetsz rá és ez még nem minden hiszen a lovakat fel is öltöztetheted.

pony-park-lovas-blog1

Igen bonyolult megépíteni egy lovas parkot, de bízom benne neked menni fog. Biztosan láttatok már olyan farmokat ahol sok ló van és istálló így kezdheted azzal a lovas parkot hogy elhelyezel egy istállót. Mivel vannak olyan lovak melyek versenyezni szoktak így akár egy egész verseny pályát állíthatsz fel a parkba ahol a lovak díjakat is nyerhetnek. A lovak mellé tehetsz embereket is sőt még olyat is aki épp a lovon ül.

Ez így amit leírtam biztos elég bonyolultnak tűnhet emiatt készítettem nektek egy videót a játékról, hogy megmutassam hogyan is kell elkezdni a játékot, persze mindent nem tudok megmutatni mert akkor órákba tellene mire megnézed a videót és nekünk az a célunk hogy te játssz a játékkal avagy készíts egy szép parkot. Melyet meg is tudsz tenni ha kattintasz erre a címre: Pony park lovas játék

Hozzászólások lezárva.