Viperine Gorgon frizurája Monster high játék

viperine-gorgon-frizuraja-monster-high-blog

A mai lányok nagyon sokféle játékok közül válogathatnak, de a legjobb amelyeket szokták választani a Monster high hiszen itt a Monster high mese szereplőivel tudnak játszani és most ez a sorozat minden kislány kedvence. Így ebben a játékban melyet elhoztam nektek bemutatni egy Monster high lányt tudsz széppé varázsolni.

viperine-gorgon-frizuraja-monster-high-blog3

A lány akit széppé varázsolhatsz nem más mint Viperine Gorgon, akinek először meg kell mosni a haját, majd vághatsz belőle annyit amennyit szeretnél, ezek után meg be is festheted a haját akár többféle színűre, mint ahogyan azt a képen is láthatod. A következő lépésben választhatsz neki egy szép fejdíszt, majd ki festheted a szemhéját, a száját, kiválaszthatod milyen legyen a szeme színe és milyen arc pirosító legyen a az arcán. Ezek után még fel is tudod öltöztetni. szerintem nagyon csinos és vagány lát készíthetünk belőle.

Készítettem nektek egy videót a játékról melyben megmutatom az egész játékot neked lépésről lépésre, hogy el tudd dönteni ki szeretnéd e próbálni ezt a játékot vagy sem. Ha pedig ki szeretnéd próbálni akkor nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Viperine Gorgon frizurája Monster high játék

Hozzászólások lezárva.